Werken bij SAB

Samen werken
aan eten
en drinken

Goed eten houdt mensen bezig. Dat is ons uitgangspunt als cateraar. Met 500 collega’s ontvangen we dagelijks 25 duizend gasten op meer dan 180 locaties in heel Nederland. We trakteren ze op gezonde, smakelijke en afwisselende gerechten. Vers bereid, op locatie.

 

Wat ons echt onderscheidt zijn die collega’s. Ondernemend, energiek en betrokken zijn ze. Als organisatie is het onze taak hen daarin te ondersteunen. Hun groei centraal te stellen. Tegelijkertijd geven we veel verantwoordelijkheid. Eigen regie is een groot goed.

Vacatures
Op catering en horeca locaties in het land

 

Op de locaties van SAB Catering hebben we een scherp oog voor je talenten en kwaliteiten. En als je iets goed kan, hoort daar ook verantwoordelijkheid bij. Natuurlijk werk je altijd samen met collega’s die net zo’n hulpvaardige en gastvrije instelling hebben als jij zelf.

 

Je krijgt de kans je te ontwikkelen op je vakgebied. Je kunt kiezen uit opleidingen productkennis, HACCP-richtlijnen, gastvrijheid en presentatie. In elke regio komen de locatieteams elk half jaar bij elkaar voor informerende en inspirerende Energy-sessies.

 

Regionale vacatures
Vacatures
Ons kantoor in Zwanenburg

 

Vraag het gerust aan wie dan ook bij SAB: iedereen werkt hier met plezier. Op het hoofdkantoor kent iedereen elkaar. We hebben een open bedrijfscultuur met korte lijnen en als je je wilt ontwikkelen, is daar ruimte voor.

 

Fijne collega’s zijn één ding, goede bonenkoffie een ander. Die hebben we dan ook, van eigen merk. Onze locatie is centraal, ten westen van Amsterdam. Wil je gedeeltelijk thuis werken? In veel functies kan dat. En met 26 vakantie- en 13 adv-dagen kom je ook ruimschoots toe aan wat je belangrijk vindt in je privéleven.

Vacatures op het hoofdkantoor
Onze collega Jacqueline over haar werk bij SAB

 

“Bij SAB krijg ik de kans om mijn eigen restaurant te runnen. Zo voelt het tenminste. In contact met het hoofdkantoor ben ik geen nummer, iedereen weet wie ik ben en daardoor voel ik me gewaardeerd.

Dagelijks verzorg ik bij Baxter in Utrecht de lunch voor minstens 50 personen. Doordat ik zelf invloed heb op de menu’s en inkoop, krijg ik de ruimte om het mijn gasten écht naar hun zin te maken. Ik maak verse salades, broodjes en mijn zelfgemaakte kippensoep is een absolute hit.”