Werken bij SAB – Regionaal

Cateringbanen in de regio

Vacatures
op locaties

Horeca helden, catering kanjers en gastvrije toppers opgelet! Wil jij graag werken in de catering, horeca of front office? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s voor onze bedrijfsrestaurants, horecalocaties en receptiedienstverlening. Van catering- en horecamedewerker tot receptionist, van restaurantmanager tot chef-kok of ondernemende talenten voor ons hoofdkantoor. Heb jij, net als wij, passie voor eten en drinken en stroomt de gastvrijheid door jouw bloed? Bekijk hieronder onze catering en horeca vacatures en solliciteer direct.

 

Let op! In verband met de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus zijn onze vacatures op locatie tijdelijk gesloten. Heb je onlangs gesolliciteerd? Dan ontvang je binnenkort een reactie op jouw sollicitatie. We hopen spoedig de selectieprocedures weer op te kunnen pakken. Wil jij in de tussentijd alvast jouw interesse tonen voor toekomstige vacatures? Dan ontvangen we graag van jou een open sollicitatie!

 

De selectieprocedures voor vacatures op het hoofdkantoor worden voortgezet, maar zullen mogelijk wat vertraging oplopen.

 

Voor vragen zijn we op werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur bereikbaar op 073-70 74 145 of 073-70 74 128.

Open sollicitatie

Staat jouw ideale vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie!

Let op! In verband met de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus zijn onze vacatures op locatie tijdelijk gesloten. Wil je in de tussentijd toch jouw interesse tonen in onze organisatie en/of een bepaalde functie? Dan ontvangen we van jou graag een open sollicitatie! Indien je akkoord gaat met de privacyverklaring, mogen we je sollicitatie in file bewaren voor de periode van maximaal één jaar. We hopen spoedig de selectieprocedures weer op te kunnen pakken. In dat geval nemen we jouw open sollicitatie direct in behandeling. Het kan dus enige tijd duren voordat je meer van ons hoort.

Heb je vragen? We zijn alle werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur bereikbaar op 073-70 74 145 of 073-70 74 128.

Heb je nog inhoudelijke vragen of jouw sollicitatie of over de procedure? Je kunt ons op alle werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur telefonisch bereiken op 073-612 50 50.

SOLLICITEREN