Werken bij SAB – Hoofdkantoor

Kantoorbanen in bedrijfscatering

Het SAB-hoofdkantoor in Zwanenburg is het organisatorische hart van het bedrijf dat de catering op alle locaties mogelijk maakt. Geregeld zoeken we nieuwe collega’s voor Personeel & Organisatie, Projectadministratie, IT, Sales & Marketing en Operationele Zaken. Onze lijnen zijn kort, we werken hands-on en er is een informele bedrijfscultuur.

Marketing & Communicatie medewerker

Goed eten houdt mensen bezig. Dat is ons uitgangspunt als cateraar. Verrassend eten en drinken maakt mensen gelukkiger, leert onze 60 jaar lange ervaring. En dat werkt: SAB Catering is al jaren één van de top-contractcateraars in Nederland. Ruim 500 SAB’ers ontvangen dagelijks 25 duizend gasten op meer dan 180 locaties in heel Nederland. En sinds april 2019 valt SAB Catering samen met bedrijfscateraar Appèl en onderwijscateraar Markies onder Appèl holding B.V.

Onze collega’s zijn niet alleen gastgericht, maar ook maatschappelijk betrokken. Dat is iets waarin SAB zich nadrukkelijk onderscheidt: we kiezen zo veel mogelijk voor gezonde producten vers bereid.

Op het hoofdkantoor, waar jij komt te werken, kent iedereen elkaar. We hebben een open bedrijfscultuur met een hart voor mensen en duurzaamheid.

De uitdaging: We zoeken een enthousiaste marketing & communicatie medewerker. In deze functie draag je de activiteiten van SAB uit via de online kanalen. Je stelt nieuwsbrieven op en deelt ons nieuws actief op onze website, medewerkersportal en social media. Dat betekent dat je initiatief durft te nemen en het leuk vindt om met collega’s te sparren over interessante content. Je schrijft met een vlotte pen en hebt gevoel voor beeld en vormgeving.

Wat zijn jouw ingrediënten?

 • Je hebt een relevante opleiding afgerond en beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je staat aan het begin van jouw carrière (0 tot maximaal 3 jaar ervaring);
 • Je bent bekend met Wordpress als CMS en Mailchimp voor het verzenden van nieuwsbrieven;
 • Je hebt ervaring met communicatie op social media: Facebook en LinkedIn;
 • Je hebt gevoel voor vormgeving en de kracht van het juiste beeld bij de tekst;
 • Je bent nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen in de foodbranche;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat serveren wij?

 • Per direct in overleg beschikbaar ( uren en dagen in overleg);
 • Een informele en resultaatgerichte werkomgeving met korte lijnen;
 • Veel ruimte om zelf invulling te geven aan je werkzaamheden;
 • Een overeenkomst oproepbasis, afhankelijk van projecten varieert dit tussen de 8 en 20 uur per week.

 

Wij staan open voor sollicitaties van starters op de arbeidsmarkt of van studenten in een tussenjaar. Aantoonbare (stage)ervaring is wel van belang.

De functie wordt uitgevoerd vanuit Zwanenburg.

Meteen solliciteren?

Hebben wij jouw interesse in deze functie gewekt? Stuur ons dan een korte brief met je motivatie en cv. Klik op direct solliciteren of mail ons.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Carola van den Berg op telefoonnummer 020-4079200.

SOLLICITEREN