Werken bij SAB – Hoofdkantoor

Vacatures op het hoofdkantoor

Kantoorbanen in bedrijfscatering

Alle collega’s op het hoofdkantoor zorgen er samen voor dat de cateringmedewerkers in de bedrijfsrestaurants en schoolkantines hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. De verschillende afdelingen werken nauw samen: van het bedenken van een mooi restaurantconcept tot de creatie ervan, het inwerken en begeleiden van operationele medewerkers en het realiseren van nieuwe initiatieven, acties en themaweken. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Heb je interesse, maar staat jouw ideale vacature er niet tussen? Open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur je cv en motivatie middels het sollicitatieformulier en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie.

Open sollicitatie
Staat jouw ideale vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie! Zien wij in jou een goede match met SAB Catering? Dan bewaren we jouw open sollicitatie voor onze actuele én toekomstige vacatures. We hopen spoedig contact met jou op te kunnen nemen.

Heb je nog inhoudelijke vragen of jouw sollicitatie of over de procedure? Je kunt ons op alle werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur telefonisch bereiken op 073-612 50 50.

SOLLICITEREN