SAB CATERING STEUNT DE NATIONALE WEEK ZONDER VLEES

Van 9 tot en met 15 maart 2020 vindt de derde editie van de Nationale Week Zonder Vlees plaats. Initiatiefneemster Isabel Boerdam is ervan overtuigd dat iedere dag vlees eten niet meer van deze tijd is. Een flexibel eetpatroon waarin vlees en vis afgewisseld worden met vegetarische gerechten moet gepromoot worden en dat vinden wij bij SAB Catering ook. Daarom steunen wij de Nationale Week Zonder Vlees.

 

De Nationale Week Zonder Vlees roept alle Nederlanders op om een week lang geen vlees (en vis) te eten om ze op een concrete manier bewust te maken van de positieve impact van minder vlees eten. Veel mensen denken dat vegetarisch eten saai, smakeloos of ingewikkeld is en dat terwijl de plantaardige keuken juist heel gemakkelijk en lekker kan zijn. Het is een kleine moeite om een week geen vlees te eten en het heeft een onvoorstelbaar positieve impact op mens, dier en milieu. Proberen en proeven is geloven!

 

In deze week brengen we ‘Plant Power’ gerechten onder de aandacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkere gerechten met bonen, champignons of tofu. Om de wensen van iedereen te respecteren hanteren we niet een volledig vegetarisch menu, maar zetten we vegetarische en plantaardige gerechten extra in het zonnetje.