Gasten starten het nieuwe jaar vitaal in de restaurants van SAB Catering en Appèl. In januari rollen de cateraars ‘Feel Good’ uit in alle bedrijfsrestaurants. Met Feel Good brengen SAB Catering en Appèl vitaliteit onder de aandacht. 

 

Inspiratieweek Feel Good
Veel werkgevers streven naar vitale medewerkers en willen de werkplek zo vitaal mogelijk maken. Het bedrijfsrestaurant is hier een belangrijk onderdeel van. SAB Catering en Appèl inspireren en informeren hun gasten over vitaliteit en betere keuzes met Feel Good. De kick-off van Feel Good vindt plaats tijdens de eerste inspiratieweek van 2020. Alle restaurants staan
dan twee weken in het teken van ‘Feel Good’. De gasten maken kennis met nieuwe gezonde gerechten en producten. Extra productinformatie informeert de gasten over de voedingswaarden. In 2020 vinden er in totaal vier inspiratieweken plaats. 

 

Geniet van gezonde producten
SAB Catering en Appèl introduceren tijdens de inspiratieweek verschillende Feel Good gerechten. Michelle Dingemanse, diëtist van Appèl: “Deze gerechten zijn allemaal ‘betere keuzes’. Betere keuze producten vallen binnen de Schijf van Vijf of zijn dagkeuzes. Alle producten in de Schijf van Vijf bevatten de benodigde voedingsstoffen om fit de dag door te komen. Dagkeuzes zijn producten die drie tot vier keer per dag genuttigd mogen worden. Onze Feel Good recepten zijn ontwikkeld vanuit deze richtlijnen. We ‘nudgen’ deze gerechten in het restaurant. Dat houdt in dat we de betere keuzes aantrekkelijker presenteren en meer aandacht geven dan de keuzes die buiten de richtlijnen vallen. Zo stimuleren we onze gasten onbewust om te kiezen voor de gezondere optie.” 

 

Gezonde een bewuste leefstijl
Feel Good heeft alles te maken met een gezonde en bewuste leefstijl. Vitaliteit draait niet alleen om gezond eten, maar ook om beweging, sociale steun en ontspanning. Deze vier componenten staan centraal binnen Feel Good. Ook na de inspiratieweek zien gasten Feel Good terug in het restaurant. Het gehele jaar door organiseren SAB Catering en Appèl vitaliteitsacties en wordt er communicatie en signing ingezet om gasten te inspireren om zo vitaal mogelijk te werken en leven. 

Comments are closed