Volsmaak brood SAB

De vernieuwde Volsmaak broodlijn van SAB Catering

Vers en lokaal gebakken brood, dat zijn de kenmerken van de nieuwe Volsmaak broodlijn van SAB catering. De dagverse broodproducten worden elke dag vers gebakken in een Top Bakkers bakkerij in de buurt van onze cateringlocaties. De exclusieve Volsmaak broodlijn van SAB wordt voor gebakken bij Top Bakker ’t Kraayennest. Hiervandaan worden de broden door onze leverancier vervoerd naar al onze cateringlocaties, waar deze dagelijks vers afgebakken worden.

 

Desembrood uit de steenoven

Het vernieuwde Volsmaak brood van SAB Catering is desembrood, dus zonder gist. Desem ontstaat door een mengsel van bloem en water een paar dagen te laten staan en regelmatig extra bloem en water toe te voegen. De broden zijn dus écht ambachtelijk, de broden krijgen alle tijd om op een natuurlijke manier te rijzen (een rijstijd van zestien uur is geen uitzondering).

De gerezen broden worden gebakken in de steenoven met stenen vloer en gemetselde vuurring. De smaak, geur, structuur en korst van de broden worden in de steenoven definitief gevormd.

 

Kwalitatief brood met een lokale touch

De broden van SAB Catering zijn dus allen gezond en van een hoge kwaliteit. Verder zijn de broden puur natuur, met een krokante korst, een malse en hebben een volle smaak. De broden hebben meer calcium, ijzer en vitaminen.

Dat alles van een bakkerij uit de buurt van onze cateringlocaties. Allemaal voordelen in de vernieuwde Volsmaak broodlijn!

 

Wil je meer weten over de vernieuwde Volsmaak broodlijn, neem dan gerust contact met ons op.