Nationale week zonder vlees

Nationale week zonder vlees, SAB Catering doet mee!

Wanneer je als volwassene één week geen vlees eet bespaar je een hoop. 7 maanden douchewater, 111 kilometer auto rijden, 1 blije kip en 7 maanden werk voor een boom. Allemaal redenen voor SAB Catering om dit mooie initiatief te steunen. De week van 5 tot en met 11 maart 2018 heb je in de bedrijfsrestaurants van SAB Catering de mogelijkheid om mee te doen aan deze nationale week zonder vlees.

 

Flexitariër

De Nationale Week Zonder Vlees roept alle Nederlanders op om van 5 tot en met 11 maart een week lang geen vlees en vis te eten. In plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken te ontdekken. Dit initiatief heeft als doel om Nederland bewust te maken van de positieve impact van minder vlees eten. Ook om te laten zien hoe gemakkelijk een dagje zonder vlees en vis eigenlijk kan zijn.

Met dit initiatief hoopt de organisatie van de Week Zonder Vlees dat ook na deze week Nederlanders doorzetten en als flexitariër in ieder geval één dag in de week geen vlees en vis eten.

 

Nationale Week Zonder Vlees bij SAB Catering

In de bedrijfsrestaurants van SAB Catering worden in deze week volop keuzes aangeboden om vegetarisch te eten. Je kunt kennis maken met de vegetarische keuken en leren dat vegetarisch eten niet saai, smaakloos en moeilijk hoeft te zijn. Er zijn een hoop verrassende gerechten om te ontdekken!

 

 

Wil je ook meedoen met dit initiatief? Inschrijven kan via de website van de organisatie (voor 23 februari). Hier vind je ook meer informatie waarom dit project gestart is.