Facilitaire dienstverlening

Facilitaire dienstverlening

Alles onder één
dak bij FM at Work

FM at Work is voor organisaties de facilitaire ondersteuner waar je alle kanten mee op kunt. Receptie- en telefoondiensten, ontwerp en inrichting van restaurants en keukens en alle denkbare facilitaire dienstverlening, zowel strategisch als operationeel.

 

Dat FM at Work een dochter van SAB is kun je wel zien: net zo pragmatisch, korte lijnen, snel schakelen en met medewerkers die uit hetzelfde hout gesneden zijn: flexibel, loyaal en gemotiveerd.

De vaste basis voor klanten en medewerkers is en blijft de receptie: altijd onnadrukkelijk aanwezig, gastvrij en persoonlijk. De FM at Work-receptioniste kent iedereen, wijst de weg en weet hoe ze een thuiswerker kan bereiken.

 

Hospitality begint bij dat eerste contact. Niet alleen bij de receptionisten, maar ook bij de telefonisten en gastvrouwen die u inzet. Die van FM at Work zijn het perfecte visitekaartje van uw bedrijf.

Een professionele keuken is het hectisch zenuwcentrum van een bedrijfsrestaurant. Het ontwerp bepaalt of samenwerken in piekuren slaagt of niet. FM at Work denkt mee, adviseert, ontwerpt en richt in.

 

Natuurlijk moet een bedrijfsrestaurant efficiënt ingericht zijn. Maar met slimme ideeën is er een prettige en multifunctionele ruimte van te maken. Onze styling- en interieuradviseurs helpen u graag met eigentijdse en haalbare ideeën.

Efficiënter werken, taken combineren, facilitaire medewerkers breder inzetbaar maken, werkwijzen gelijktrekken en vastleggen. Dat valt allemaal onder Multiservices van FM at Work, een breed pakket van diensten en producten.

 

FM at Work brengt verschillende partners in facilitaire dienstverlening bij elkaar, bewaakt de kwaliteit en is het centrale aanspreekpunt. Het resultaat is méér kwaliteit en meer aandacht voor uw primaire proces.

Keukenontwerp en herinrichting bedrijfsrestaurant Marchon

 

“Bijzonder: innovatief en circulair project: bestaande materialen zijn hergebruikt terwijl er toch een compleet nieuwe look is ontstaan die past bij de bedrijfsactiviteiten. Uiteraard binnen afgesproken tijd en budget.”

Meer
weten?

Neem voor meer informatie contact op met FM at Work. Wij vertellen graag over receptiediensten, restaurant- en keukeninrichting en alle facilitaire mogelijkheden. Stuur een e-mail of bel 020 40 744 80.

REMCO SCHAPENDONK

Remco is manager Facilities van FM at Work en is bereikbaar via Remco@fmatwork.nl

Een selectie van
onze klanten