Evenementen

Evenementen

Portfolio
Evenementen

Receptie, jubileumfeest, opening, congres, beurs of zakelijk diner? Als u al samenwerkt met SAB, helpen we ook graag bij het organiseren van uw evenement. Omdat we u al kennen krijgt u snel een passend advies: we weten wat bij u past. De experts van SAB Evenementen zijn de beste aanvulling op uw cateringteam.

 

Elke evenement, groot of klein krijgt zijn eigen stijl, thema of invulling. Van feestelijk eten en drinken tot charmante, hulpvaardige bediening. Van meubilair en verlichting tot swingende, sfeervolle of achtergrondmuziek: alles goed geregeld door SAB Evenementen. Op uw locatie, of extern.

Al jaren verzorgt SAB Evenementen de complete inrichting van horecapleinen en catering op beurzen zoals de Royal FloraHolland Trade Fair, voor 650 standhouders en 17.000 bezoekers.

 

Onze stylisten en vormgevers sluiten met hun ideeën altijd aan bij het thema van de beurs. We bereiden zo veel mogelijk ter plekke en alleen wat er besteld wordt, om verspilling te voorkomen. Wegwerpservies is milieuvriendelijk geproduceerd en cradle-to-cradle is het motto voor alle presentatiematerialen.

Grote groepen mensen ontvangen met smakelijk en feestelijk eten tijdens diners, recepties, kerstevents, openingen en jubilea. Dat doen we graag (en goed, als we dat zelf mogen zeggen). Eenvoudige hapjes of luxe banqueting? Dat regelen we, we zijn van alle markten thuis.

 

Ervaren horecapersoneel maakt op zo’n bijeenkomst het verschil. Daarom zijn we ook zo blij met onze mensen, die enthousiast allerlei soorten evenementen organiseren. De hele locatie en de uitserveerplekken worden mooi aangekleed en de regie is in handen van een ervaren event-manager.

Een mobiele keuken op een bijzondere plek, met een chef die je op de vingers kunt kijken. Hier wordt live gekookt: je ziet, hoort en ruikt wat er straks op je bord ligt, volgt het maakproces, en dat maakt vrolijk.

 

SAB op Tournee komt twee keer per jaar naar elke SAB-bedrijfscateringlocatie, maar is ook te boeken voor informele evenementen als een zomerse bbq of een jaarafsluiting. Van Italiaanse koffie bereid door een barista tot spannende wokgerechten.

Meer
weten?

Neem voor meer informatie contact op met de afdelingen Evenementen van SAB Catering. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. Stuur een e-mail of bel naar 020 40 792 00.

SASCHA VAN RHEENEN

Sascha is onze overkoepelend manager Horeca & Evenementen en is bereikbaar via SaschavanRheenen@sabcatering.nl