Eigenaar Appèl Geert van de Ven (72) overleden

Met verdriet hebben wij vandaag kennisgenomen van het overlijden van Geert van de Ven, eigenaar van Appèl, Markies Catering en sinds 2019 ook eigenaar van SAB Catering.

 

Familiebedrijf Appèl, opgericht in 1978 in ´s-Hertogenbosch, kwam in 1984 onder leiding van directeur en eigenaar Geert van de Ven. Onder zijn leiding is Appèl zich gaan specialiseren in bedrijfscatering en groeide het uit tot een belangrijke speler in de bedrijfs-en onderwijscatering samen met dochterondernemingen Markies Catering en SAB Catering. Geert was nog steeds nauw betrokken bij de organisatie als Voorzitter van de Raad van Bestuur.

 

Geert van de Ven vond het altijd belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij en de stad ’s-Hertogenbosch. Vlak na zijn afscheid als directeur van Appèl (2007), heeft hij daarom Stichting Zandstaete opgericht. Deze stichting ondersteunt bijzondere, lokale, nationale en internationale projecten die voor mensen persoonlijk veel betekenen. In de stad ’s-Hertogenbosch ondersteunt de stichting ook tal van lokale initiatieven. Vanwege zijn zeer uitzonderlijke verdiensten voor Stichting Zandstaete is Geert van de Ven in 2016 onderscheiden tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

 

Zijn innemende persoonlijkheid, lef en gedrevenheid zal worden gemist. Zijn grote inzet en betrokkenheid bij Appèl zal nog lang worden herinnerd.

 

Namens de directie en alle medewerkers van Appèl, Markies Catering en SAB Catering wensen wij zijn familie en iedereen die hem moet missen heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.