Culturele Hoofdstad, Wetterskip Fryslân

Culturele Hoofdstad 2018, een speciaal menu voor Wetterskip Fryslân

Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018! Onze cateringlocatie bij Wetterskip Fryslân speelt hier leuk op in. Het hele jaar kunnen gasten genieten van een cultureel menu met speciale items.

 

Culturele Hoofdstad van Europa

De Culturele Hoofdstad van Europa is een internationaal cultuur project dat als doel heeft de diversen culturen van Europa voor het voetlicht te brengen. Op het gebied van kunst en cultuur is dit Europa’s meest ambitieuze evenement. Voor elke jaar houden twee landen uit de Europese Unie een nationale verkiezing. In deze landen wordt uiteindelijk door een internationale jury één stad aangewezen. Deze stad is een jaar lang Culturele Hoofdstad van Europa. Voor 2018 is Leeuwarden één van de twee Europese steden!

 

Speciaal menu Wetterskip Fryslân

Cultuur brengt mensen samen en dat geldt natuurlijk ook voor lekker eten en drinken. Vanaf dinsdag 30 januari neemt SAB Catering de gasten van het bedrijfsrestaurant van Wetterskip Fryslân mee in het programma van de “Culturele Hoofdstad van Europa 2018”.

Wekelijks zal er op dinsdag een cultureel gerecht op het menu staan, in het teken van het actuele jaarprogramma. Daarnaast wordt er maandelijks een Elfsteden gerecht geserveerd. Dit met een knipoog naar de 11 fonteinen. Met een Elfstedenkaart krijgen de gasten een stempel bij aankoop van een wekelijks of maandelijks cultuur gerecht. Hiermee sparen ze voor een gratis cultureel week- of maandgerecht!

 

Voor meer informatie over de activiteiten in de Culturele Hoofdstad kunt u kijken op de website.