Bedrijfscatering

Bedrijfscatering

Energie, werkplezier
en inspiratie

Energie, werkplezier en inspiratie. Dat zien we elke dag weer in de SAB-restaurants. Bij onze gasten, en – dat is het mooie – daardoor ook bij onze medewerkers. Goed eten houdt mensen bezig. Een motto dat we dagelijks met plezier werkelijkheid maken voor onze gasten.

 

SAB Bedrijfscatering is altijd anders, aangepast aan de locatie en het aantal gasten. Kloppend met de bedrijfscultuur en de ambities. Wat wel overal terugkomt: duurzaam geproduceerde, lokale producten en vers bereide gerechten. Verrassend, smakelijk en kleurrijk gepresenteerd. En met onze grootste trots: enthousiaste medewerkers.

Wat is gezond? Vaak weten we het wel ongeveer, maar… Onze smaak is geprogrammeerd om zoet, zout, vet of – nog fijner – een combinatie van daarvan heerlijk te vinden. Het is een hele kunst gasten te verleiden voor gezond te kiezen.

 

Zonder overdrijving: we weten inmiddels wat werkt. Smaak, kleur, geur en presentatie. Al klinkt dat makkelijker dan het is. En wat gezond is vragen we aan de wetenschap. Gedegen onderzoek is de basis, eigen diëtisten en creatieve chefs werken de resultaten uit in gerechten die medewerkers vitaal houden.

Onze leveranciers komen zoveel mogelijk uit de buurt en werken duurzaam. Brood komt altijd van de lokale bakker. Vlees heeft het Beter Leven keurmerk, koffie is Fairtrade, en biologisch is waar wij het liefst voor kiezen. We scheiden afval, werken energiezuinig. Moeten we MVO nog noemen? Voor ons is dat inmiddels heel gewoon.

 

We maken veel zelf, op locatie. Niet meer dan waar vraag naar is. Dat scheelt, ook in vervoerskosten, in wat er weggegooid moet worden. En het draagt bij aan de smaak, aan de sfeer. Locatie Maastricht heeft echt andere wekelijkse specials dan de vestiging in Friesland. Lekker toch?

Graag zouden we alle medewerkers voorstellen. Want krijg je Anja, dan krijg je elke dag huisgemaakte soep. Henny is de broodjesmeester, Ab kent alle kaasboeren uit de verre omgeving. Het zijn er te veel om op te noemen. Je herkent ze wel: met plezier aan het werk, en de wens om gasten te blijven verrassen.

 

Als werkgever bouwen we op die mensen. Ook als we ze overnemen uit een ander contract. We ondersteunen ze met training on the job en actieve coaching. Het resultaat: grotere betrokkenheid, meer creativiteit en uitstekende productkennis. Met hen voelen alle gasten zich uit én thuis, tegelijkertijd.

Bedrijfscatering bij Evides Waterbedrijf

Zo’n 400 restaurantgasten van Evides Waterbedrijf in Zuid-Holland schuiven dagelijks op drie verschillende locaties aan.

 

Facilitair projectondersteuner Ruben Huisman:

“SAB viel in de aanbesteding meteen op door de vernieuwende concepten, de verse producten en de bereiding on-site door een kok. We hebben met SAB een duurzame en innovatieve partner gevonden, op alle gebieden.”

Meer
weten?

Wij zijn Pieter en Jack. Wij vertellen u graag meer over bedrijfscatering van SAB en wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteindelijk draait het allemaal om beleving. Wij kunnen u van alles vertellen, maar liever laten wij het ervaren. Kom eens kijken (en proeven) in een SAB-restaurant bij u in de buurt. Neem contact met ons op voor (bijvoorbeeld) een lunchafspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 40 792 00.

PIETER VAN DE KAMP

Pieter is onze Directeur en is bereikbaar via PietervandeKamp@sabcatering.nl

JACK AARTS

Jack is onze Operationeel Manager en is bereikbaar via JackAarts@sabcatering.nl

Deze klanten
beleven SAB elke dag