English

Vacatures

Terug

Cateringbeheerder M/V

Uren per week:      Gemiddeld 20 uur per week ( minimaal 15, maximaal 30)
Werktijden:

Maandag t/m vrijdag, variabel

Plaats: Landelijk
 

Je bent als Cateringbeheerder verantwoordelijk voor alle dagelijkse cateringwerkzaamheden op de locatie, het op peil houden van de dienstverlening, de bestellingen en het naleven van de HACCP-regels (hygiëne). Tevens ben je aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgever als voor SAB Catering.

Wat biedt SAB Catering:
We bieden je een salaris conform CAO: minimaal € 10,50 en maximaal € 11,44 bruto per uur.
Daarnaast natuurlijk vakantiegeld, reiskosten, vakantiedagen en pensioenopbouw. Daarbovenop bouw je ATV-dagen op, zijn er mogelijkheden om een cateringopleiding te doen, kun je deelnemen aan de collectieve ziektekostenregeling en kun je korting krijgen op diverse verzekeringen.

Wat vragen we van jou:
Van jou vragen we betrokkenheid, flexibiliteit, ondernemerschap, klantgerichtheid, organisatievermogen en collegialiteit. Daarnaast is stressbestendigheid en doorzettingsvermogen belangrijk. Je bent in staat om medewerkers aan te sturen en beschikt over administratieve- en computervaardigheden.

Als maatschappelijk verantwoorde cateraar vinden wij het serveren van verantwoorde gerechten en het tegengaan van voedselverspilling belangrijk. Wij zoeken medewerkers die hieraan willen bijdragen. Daarnaast heb je natuurlijk affiniteit met eten en koken.

Interesse:
Stuur dan je sollicitatie voorzien van CV en motivatie via deze link:
http://sabcatering.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/29311

Voor alle openstaande functies, klik op onderstaande tekst.

Download: Managers_en_beheerders.xls
 
Realisatie: Holiday Media