IN DE MEDIA

Regelmatig verschijnt er over SAB Catering nieuws in de media. Met trots laten wij enkele nieuwsfeiten voorbijkomen.

Save the date! Deze zomer staat SAB 3 dagen van 7 t/m 9 juli op het foodfestival Haarlemmermeer Culinair

In de maand mei introduceren wij twee nieuwe merken in onze schappen, Huis van Beleg vleeswaren en Vergeer kaas. Hiermee wordt het hartig beleg assortiment nog duurzamer en kwalitatief hoogstaander!

Onze horeca Theeschenkerij IJgenweis eten & drinken in stadspark Clingendael is weer 7 dagen per week open van 10.00 tot 17.00 uur! Neem een kijkje op de nieuwe menukrant!

Trots dat SAB het RoparunTeam Royal FloraHolland voor het vierde jaar mag ondersteunen met 'goed eten' bij de nonstop estafette van 3 t/m 5 juni 2017 voor mensen met kanker.

Ymker Theo van Zuilen van de Nederlandse Bijenhoudersvereniging (NBV) plaatste onlangs deze bijenkast bij het hoofdkantoor van SAB Catering in Zwanenburg. Duurzame stappen naar C02 neutraal ondernemen #Metta #biodiversiteit #circulariteit 

Door het hele land houdt SAB energy sessies voor verhoging vitaliteit onder de eigen medewerkers! Samen zetten we stappen om met elkaar gezonder te worden.

Nieuw hospitalityconcept in bedrijfsverzamelpand (volledige inrichting & exploitatie van receptie en restaurant) volop in de media. FM at Work brengt receptie en horeca samen!

 

SAB maakt regionale scholen blij met donatie kinderboeken van voorleesactie Stichting Lezen & Schrijven!

In Alles over Catering, is een uitgebreid artikel te lezen over: 'SAB bezorgt hal look & feel foodtruckfestival'

In het vakblad Foodclicks een persoonlijk interview met onze directeur Hans van Heel 'Je moet vernieuwend zijn én blijven' SAB zet in op vitaliteit. 

In het het Nationaal Catering Onderzoek van Foodstep 2016-2017 wordt SAB beoordeeld met een 7.6! Over de trend die hierin naar voren komt 'Millennial wil gezond bedrijfsrestaurant' is in Facto een artikel te lezen!

In de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden in de column 'UIT ETEN' is een leuke bezoekrecentie aan onze horeca IJgenweis in Appelscha geplaatst door culinair LC-journalist Jacques Hermus 'Hete soep, duurzaam lekkers in een wold'.

SOCIALE MEDIA

 

               

Nieuwsberichten


NIEUWSBRIEVEN

 Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze online nieuwsbrief SAB NIEUWS. Hierin leest u alles over trends & ontwikkelingen, maatschappelijk verantwoord ondernemen, lunchconcepten, horeca, evenementen, FM at Work en nog veel meer. Ook laten wij in onze nieuwsbrief regelmatig een opdrachtgever aan het woord. Lees de laatste SAB NIEUWS.