Met FM at Work helpen we u op vaste of tijdelijke basis. De services van FM at Work zijn veelzijdig. Van telefoon- en receptiediensten, keuken- en restaurantontwerp en –inrichting, bedrijfscatering tot ook schoonmaak, handymanservices, beveiliging, groenvoorziening, bedrijfsverhuizingen en het bestellen van kantoorartikelen. Als single of als multiservice. FM at Work maakt het u gemakkelijk. Als facilitair dienstverlener met een persoonlijke en pragmatische aanpak adviseren en ondersteunen zij bij uiteenlopende strategische en operationele facilitaire processen. U kunt bouwen op FM at Work, want zij zijn al ruim vijftien jaar een volle dochter van SAB Catering. Altijd met oog voor gastvrijheid en efficiency. Wilt u advies?

 

TELEFOON- EN RECEPTIEDIENSTEN

FM at Work is dé partner voor uw telefoon- en receptiediensten. Hospitality begint bij het eerste contact. Onze goed opgeleide receptionisten, telefonisten en gastvrouwen zijn het perfecte visitekaartje van uw bedrijf. Of ze nu met klanten bellen, bezoekers verwelkomen of uw eigen personeel ontvangen.

 

FM at Work beschikt over ruim dertig receptionisten. Dat staat garant voor continuïteit. Precies wat u als opdrachtgever wilt.

KEUKEN- EN RESTAURANTINRICHTING


Een professionele keuken is als een hectisch zenuwcentrum. Het ontwerp bepaalt of samenwerken in piekuren slaagt of niet. FM at Work denkt mee, adviseert, ontwerpt en richt in. Of u uw keuken efficiënt wilt inrichten, uw bedrijfsrestaurant sfeervoller wilt maken of verbetering zoekt voor uw bedrijfsrestauratieve voorzieningen.

FM at Work levert alles op het gebied van meubilair, apparatuur en keukenmaterialen. Onze styling- en interieuradviseurs helpen u graag met verrassende ideeën volgens de laatste trends. Nieuwbouw, renovatie of aanpassing? FM at Work zorgt voor gemak door u goed te begeleiden. Bekijk de slideshow voor inspiratie en mogelijkheden.

  • fullslide1
  • fullslide1
  • fullslide1
  • fullslide1
  • fullslide1
  • fullslide1

MULTISERVICES


Multiservices bij FM at Work. Het woord zegt het al: een breed pakket van diensten en producten. Strategie, operationele aansturing, aanbestedingen of iets heel praktisch als de inzet van een huismeester. Uw facilitair consultant adviseert en treedt op als regisseur. We brengen partijen bij elkaar, bewaken de kwaliteit en functioneren als centraal aanspreekpunt.

Iedere combinatie in services is mogelijk: van telefoon- of receptiediensten, het ontwerpen en inrichten van compleet nieuwe of het aanpassen van bestaande bedrijfskeukens en- restaurants, bedrijfscatering, schoonmaak, beveiliging, afvalverwerking, bedrijfsverhuizingen, groenvoorziening, handymanservices tot het bestellen kantoorartikelen.

Stel zelf uw pakket in facilitaire dienstverlening samen en profiteer van hoge kwaliteit tegen betaalbare tarieven.

  • fullslide1