AL 60 JAAR PASSIE VOOR CATERING

Als gast proeft u dat wij trots zijn op SAB Catering. Elke dag verrassen 600 enthousiaste SAB’ers 25.000 gasten met lekker eten en drinken. Op ruim 225 locaties bij bedrijven, overheden, scholen en openbare instellingen. Onze cateringservices? Voor u als gast maken wij werk van een gezonde lunch, automatenverzorging, vergaderlunches, een gezond ontbijt, warme maaltijden, banqueting en boardroom-catering. Gespecialiseerde evenementencatering? Onze afdeling Evenementen vervult uw wensen. U wilt continuïteit? Dan kunt u rekenen op onze personeelspool. En de lijnen op ons hoofdkantoor? U merkt dat die kort zijn: op uw wensen spelen wij snel in. Op basis van trends en ontwikkelingen in de markt krijgt u concepten op maat.

Uit recent onderzoek onder gasten staat SAB Catering in de top 3 van beste bedrijfscateraars. Bedrijfscatering is dan ook al zestig jaar onze passie. Tevreden opdrachtgevers en medewerkers zijn het bewijs. Meer weten over de cateringservices?

 

 

Cateringconcepten

Vol overtuiging leveren wij maatwerk, afgestemd op uw wensen en met een doordacht schappenplan. Samen met u maken wij keuzes in gezonde en duurzame producten, die verrassen, naar méér smaken en de vitaliteit van medewerkers verhoogt. Hieronder ziet u onze cateringconcepten die inspireren en energie geven. Deze geven u een goed beeld van wat mogelijk is. Kijk bij portfolio voor al onze concepten.

  • fullslide1

      

     

    Vol Smaak is de nieuwe productformule waarmee SAB Catering eerlijke en ambachtelijke versproducten ‘vol smaak’ aanbiedt in al haar bedrijfsrestaurants. Vol Smaak brengt horecabeleving in het bedrijfsrestaurant: meer afwisseling, verrassing en bereiding op locatie. De eerste productgroep, die landelijk is geïntroduceerd, is brood. De basis van elke lunch. Dagelijks genieten lunchgasten van de geur van vers gebakken authentieke handgemaakte broden vol granen en eerlijke grondstoffen in het restaurant of gewoon thuis. Na de broodlijn Vol Smaak volgen ook de andere verscategorieën.

  • fullslide1

      

     

    Met Echt heeft SAB Catering een concept gebaseerd op verrassing en échte producten die we vanaf de basis koken. Echt is op (bijna) alle reguliere SAB-locaties geïmplementeerd. Op twee wisselende dagen bereiden SAB’ers ambachtelijk een Echt-specialiteit. Deze authentieke, herkenbare en lekkere gerechten presenteren we op een ambachtelijke meubel. Echt is ons kwaliteitslabel en onlangs uitgebreid met storytelling aan de lunchgasten over de herkomst en samenstelling producten. Voor de steeds wisselende gerechten volgen onze cateringbeheerders regelmatig masterclasses op ons hoofdkantoor. Lees hierover meer in ons magazine Echt SAB.

  • fullslide1

     

     


    Met het vitaliteitsconcept ‘Energy4HealtyLife’ spelen wij als cateraar in op de rol die een werkgever heeft bij de gezondheid van zijn medewerkers. Dit gaat verder dan het aanbieden van een verantwoorde lunch. Meewerken aan de vitaliteit van mensen en organisaties is onze ambitie. Samen met onze partner BeweegProfs bieden wij een uniek integraal vitaliteitsprogramma aan. Dit bestaat uit vier bouwstenen: Voeding, Ervaar, Beweeg, Balans. Zo worden we met elkaar steeds gezonder. Energieke, gelukkige en vitale medewerkers presteren beter en verzuimen minder.

  • fullslide1

     

     

    Zoekt u een professionele oplossing voor een onbemande cateringomgeving? Dan hebben wij 'De Kast van', een betaalbaar alternatief voor organisaties met minimaal vijftien en maximaal veertig lunchgasten. Vanuit een multifunctionele kast serveren we heerlijke versproducten. Lokale leveranciers leveren versbereide en gezonde producten. Denk aan ambachtelijke soep, heerlijk vers brood en lekkere vleeswaren. Voor een vast bedrag luncht uw lunchgast in het restaurant. De Kast nodigt uit om met z’n allen informeel aan tafel te lunchen. Kortom, een aantrekkelijk concept voor een gezonde en gevarieerde lunch uit de eigen regio. 

  • fullslide1

     

     

    SAB op Tournee is een uniek live-cookingconcept dat u inzet ter afwisseling van de dagelijkse lunchverzorging. Onze speciaal opgeleide kok maakt vanuit een mobiele foodunit verse gerechten, voor de ogen van uw gasten. Van Italiaanse pasta’s tot Mexicaanse taco’s, van klapgrill-broodjes tot maaltijdsalades. Eet smakelijk! De gerechten vernieuwen we regelmatig. SAB op Tournee zet u ook eenvoudig in op kleine en grote evenementen. In een mobiele koffie-unit maakt onze barista heerlijke Italiaanse koffie van versgemalen bonen van ons eigen merk Pure Moments. Heerlijk genieten van cappuccino, latte macchiato en espresso.

  • fullslide1


    DiVers brengt de buurt op tafel in uw eigen bedrijfsrestaurant. Met DiVers zorgen wij voor een dagelijkse specialiteit. Elke week lichten wij een bijzonder en gezond product uit de regio. Dan maken wij vijf dagen lang de lekkerste gerechten met dat ingrediënt. Zo gebruikten wij voor een locatie in Friesland boerderijkaas van De Deelen. Daar maken ze kaas van verse melk van eigen koeien. En dát proeft u: ultiem romig en lekker vol van smaak. Via displays informeren wij onze lunchgasten. En omdat de producten uit de regio komen, zijn ze herkenbaar. Zo brengen we ambacht naar de werkplek.

  • fullslide1

      

     

    Met het concept Pranzo spelen wij in op de veranderende marktvraag. Misschien wilt u een flexibele lunchuitgifte vanwege Het Nieuwe Werken. Dat betekent langere of andere openingstijden, andere producten en andere dienstverlening. Pranzo is een belevingsconcept dat aansluit op de Italiaanse manier van leven. Pranzo is persoonlijke service: achter de gezellige Pranzo-counter maakt de cateringmedewerker verse soep, ambachtelijke broodjes en heerlijke salades. Geen groot assortiment, maar wel gevarieerd met aandacht voor presentatie. En elke dag een andere gezonde lunch op de menukaart. Beleving, verleiding, sfeer en ideeën, dáár gaat het om.

  • fullslide1

     

    Het concept 12.UUrtje is een uitgebalanceerd lunchconcept voor de kleinere bedrijfsrestaurants. Alle processen hebben we gestandaardiseerd. 12.UUrtje heeft naast eigen kleding ook eigen signing. Dagelijks genieten de lunchgasten van hoogwaardige producten uit een vast assortiment. 12.UUrtje breidt u eenvoudig uit met extra counters via een leaseconstructie.

  • fullslide1

     

    Uw gasten trakteren op kwaliteitskoffie uit uw eigen koffiecorner? Het koffieconcept Pure Moments is puur genieten van eerlijke en biologische fairtrade-koffie of -thee. Even weg van de werkplek. De eigentijdse koffiecorners ontwerpen we zelf. We maken ze steeds op maat, op basis van uw wensen en wat mogelijk is in uw bedrijf. Zelfs onze duurzame koffie Pure Moments stelden we zelf samen. Het modulaire concept breidt u eenvoudig uit met de lunchmodule Pure Taste. Gezonde sandwiches, broodjes, sappen salades en soep. Kortom, een smakelijke lunch, zelfs zónder volledig ingerichte keuken.

GESLAAGD ETEN EN DRINKEN!

Geslaagd eten en drinken verzorgt SAB Catering ook bij onderwijsinstellingen. Van MBO, HBO tot universiteiten en alles wat ertussen zit. Wij verzorgen de (horeca)catering op scholen altijd op maat. Denk aan ons concept Graduate, geslaagd eten en drinken. Geen ouderwetse schoolkantine, maar een compacte en overzichtelijke shop waar we studenten, docenten en medewerkers snel helpen. Vers belegde broodjes zoals de student het wil. Een combinatie van retail en horeca.

Voor onderwijs nemen wij onze ervaring in bedrijfscatering en horeca mee. Resultaat: vernieuwende ideeën. Wij verzorgen op scholen ook catering voor promoties, feesten, vergaderingen en evenementen. Geslaagd eten en drinken op maat!

  • fullslide1

     


    Graduate, geslaagd eten en drinken is ons cateringconcept voor het onderwijs. Graduate is altijd maatwerk met een eigentijdse signing aansluitend op uw school. Er zijn verschillende modules voor kleine en grote locaties. Maar ook voor verschillende studentenwensen. Een wisselend, gezond, vers en vooral lekker assortiment. Onze ervaringen uit bedrijfscatering en horeca nemen wij mee in onderwijscatering. Resultaat: nieuwe impulsen en vernieuwende ideeën. Van een eenvoudige grab ’n go tot uitgebreide uitgifte-modules. Aantrekkelijk gepresenteerd met free-flow-buffetten, voldoende afwisseling in het assortiment en goede doorstroom bij de kassa. Lees ook ons interview in Misset Catering.

  • fullslide1

     


    Graduate, geslaagd eten en drinken is ons cateringconcept voor het onderwijs. Graduate is altijd maatwerk met een eigentijdse signing aansluitend op uw school. Er zijn verschillende modules voor kleine en grote locaties. Maar ook voor verschillende studentenwensen. Een wisselend, gezond, vers en vooral lekker assortiment. Onze ervaringen uit bedrijfscatering en horeca nemen wij mee in onderwijscatering. Resultaat: nieuwe impulsen en vernieuwende ideeën. Van een eenvoudige grab ’n go tot uitgebreide uitgifte-modules. Aantrekkelijk gepresenteerd met free-flow-buffetten, voldoende afwisseling in het assortiment en goede doorstroom bij de kassa. Lees ook ons interview in Misset Catering.

  • fullslide1

     


    Graduate, geslaagd eten en drinken is ons cateringconcept voor het onderwijs. Graduate is altijd maatwerk met een eigentijdse signing aansluitend op uw school. Er zijn verschillende modules voor kleine en grote locaties. Maar ook voor verschillende studentenwensen. Een wisselend, gezond, vers en vooral lekker assortiment. Onze ervaringen uit bedrijfscatering en horeca nemen wij mee in onderwijscatering. Resultaat: nieuwe impulsen en vernieuwende ideeën. Van een eenvoudige grab ’n go tot uitgebreide uitgifte-modules. Aantrekkelijk gepresenteerd met free-flow-buffetten, voldoende afwisseling in het assortiment en goede doorstroom bij de kassa. Lees ook ons interview in Misset Catering.

  • fullslide1

     


    Graduate, geslaagd eten en drinken is ons cateringconcept voor het onderwijs. Graduate is altijd maatwerk met een eigentijdse signing aansluitend op uw school. Er zijn verschillende modules voor kleine en grote locaties. Maar ook voor verschillende studentenwensen. Een wisselend, gezond, vers en vooral lekker assortiment. Onze ervaringen uit bedrijfscatering en horeca nemen wij mee in onderwijscatering. Resultaat: nieuwe impulsen en vernieuwende ideeën. Van een eenvoudige grab ’n go tot uitgebreide uitgifte-modules. Aantrekkelijk gepresenteerd met free-flow-buffetten, voldoende afwisseling in het assortiment en goede doorstroom bij de kassa. Lees ook ons interview in Misset Catering.